Ajutoare sociale

Încă de la înființare am oferit ajutoare sociale membrilor noștri, fără costuri. Dorim să continuăm această tradiție și să dezvoltăm noi produse în sprijinul dumneavoastră, al membrilor.

Un ajutor la nevoie se cunoaște

În viață, este inevitabil să întâmpinăm momente de dificultate financiară. Fie că este vorba de cheltuieli neprevăzute, pierderea locului de muncă sau o criză economică, aceste situații pot pune presiune asupra finanțelor noastre și ne pot pune în dificultate. În astfel de momente, un ajutor financiar la nevoie se cunoaște, iar Casa de Ajutor Reciproc devine un sprijin valoros pentru membrii săi.

Casa de Ajutor Reciproc reprezintă o comunitate de oameni care se unesc pentru a-și oferi sprijin reciproc în materie de finanțe. Aceasta funcționează pe principiul solidarității și al încrederii, oferind membriilor săi un suport financiar în momente dificile.

0
Ajutoare acordate în 2023

Ajutorul de deces nerambursabil este în valoare de 1500 lei și se acordă membrilor cu o vechime mai mare de 5 ani, dar nu poate depăși valoarea fondului acumulat. Membrii cu o vechime mai mică de 5 ani beneficiază și ei de ajutor nerambursabil, care se calculează după formula 1500/60*numărul de luni de vechime ca membru.

0
Burse de studii

Copii membrilor care urmează cursuri universitare sau de masterat pot beneficia de sprijin financiar în anumite condiții. Dacă sunteți membru al C.A.R. Învățământ Drăgășani și sunteți interesat(ă) în acest sens vă rugăm să ne contactați.

Te-ai hotărât ce ți se potrivește?

Dacă doriți să intrați în contact cu Casa de Ajutor Reciproc, suntem aici să vă ascultăm și să vă oferim sprijinul necesar. Vă invităm să ne contactați în orice moment și suntem nerăbdători să răspundem la întrebările dumneavoastră și să vă oferim informațiile de care aveți nevoie.