Codul European de Bună Conduită
Codul European de Bună Conduită

CAR ÎNVĂȚĂMÂNT DRĂGĂȘANI OBȚINE CERTIFICAREA DE CONFORMITATE CU CODUL EUROPEAN DE BUNĂ CONDUITĂ

  • Post author:
  • Post category:Știri

Asociația CAR Învățământ Drăgășani: Un Model de Excelență în Microcreditare

Asociația CAR Învățământ Drăgășani a marcat recent un moment semnificativ în istoria sa, obținând certificarea pe Codul European de Bună Conduită pentru acordarea de microcredite, un reper de prestigiu acordat de Comisia Europeană. Această realizare nu numai că reflectă angajamentul continuu al asociației față de cele mai înalte standarde etice și profesionale, dar și poziționează organizația ca un lider în domeniul microfinanțării în România.

Pasiune și Dedicație pentru Microcreditare

Fondată cu scopul de a sprijini comunitatea locală, Asociația CAR Învățământ Drăgășani s-a distins prin oferirea de soluții financiare responsabile pentru membrii săi. Aderarea la Codul European de Bună Conduită pentru Microcredite subliniază angajamentul asociației față de transparență, responsabilitate și practici financiare etice.

Drumul spre Certificare

Procesul de certificare a fost un parcurs intensiv, care a implicat o evaluare amănunțită a politicilor, procedurilor și practicilor de creditare ale asociației. Prin acest proces, Asociația CAR Învățământ Drăgășani a demonstrat conformitatea cu standardele europene riguroase, care includeau gestionarea riscului, protecția clienților și sustenabilitatea financiară.

Impactul Certificării

Obținerea acestei certificări deschide noi oportunități pentru asociație, inclusiv accesul la finanțare europeană și la rețele de microfinanțare. De asemenea, aceasta consolidează încrederea clienților și partenerilor în practicile etice și profesionale ale asociației, contribuind la o creștere sustenabilă pe termen lung.

Succesul Asociației CAR Învățământ Drăgășani servește drept un exemplu inspirator pentru alte organizații din domeniu, demonstrând că angajamentul față de etică și profesionalism este nu doar posibil, dar și recompensat pe scena europeană. Certificarea pe Codul European de Bună Conduită pentru acordarea de microcredite nu este doar o recunoaștere a excelenței Asociației CAR Învățământ Drăgășani, ci și un pas înainte spre un viitor mai etic și responsabil în lumea microfinanțelor.

Ec. Mihaela Coman, Președinte AsCAR Învățământ Drăgășani

Diploma Cod de Bună Conduită